Welkom

Opzoek naar hockeyballen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw hockey ballen. Onze ballen zijn uitvoerig getest, en we beperken ons tot de beste kwaliteit ballen voor zand & watervelden..

Onze ballen staan garant voor jaren lang speel plezier. Ze zijn langdurig getest onder extreme omstandigheden om zo uiteindelijk uit de komen op de hoogst leverbare kwaliteit.

Het is mogelijk uw ballen te voorzien van een unieke markering in de vorm van een logo worden deze zeer eenvoudig identificeerbaar. De logo's worden tijdens het productieproces van de bal geplaatst, hierdoor is slijtage van het logo onmogelijk en zal het logo tot het einde van de levensduur van de bal duidelijk zichtbaar blijven.

De logo's die veelal op de ballen worden gedrukt zijn het club logo of het logo van de hoofdsponsor. Door alle ballen te voorzien van hetzelfde logo worden clubballen duidelijk herkend, hierdoor raken de ballen minder snel verloren en kan de rechtmatige eigenaar de ballen gemakkelijk terug claimen. Kortom, uw jaarlijkse uitgaven worden gereduceerd door het gebruik van logoballen, hier zal de penning meester zeer content mee zijn!